Luuk en Niels
Easy Salary logo

Easy Salary: van start up naar scale up

Als je als organisatie 10 jaar bestaat is dit natuurlijk reden voor een feestje. Ook is het een uitstekend moment om de positionering aan te scherpen. Want hoewel de dienstverlening gelijk gebleven is, zijn de marktomstandigheden veranderd. De dienstverlening is zover geprofessionaliseerd en zo effectief geworden dat de focus niet langer op de eindklanten ligt. Easy Salary heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministratie voor accounts- en administratiekantoren.

  • business-to-business
  • corporate identity
  • online marketing
Easy Salary homepage

Hoe het allemaal begon

Bij de start hadden we even een déjà vu gevoel. 10 jaar geleden doorliepen we hetzelfde proces toen Easy Salary als start up begon. We waren nauw betrokken bij de strategie, ontwikkelden de corporate identity en communicatiemiddelen en zorgden voor het bereiken van de doelgroep. Dat de strategie, website en marketingactiviteiten in de afgelopen 10 jaar zo succesvol zijn geweest zien we natuurlijk als een groot compliment.

Easy Salaray website pages

De volgende groeifase

Inmiddels is Easy Salary een volwassen organisatie, die nog steeds door dezelfde twee sympathieke ondernemers wordt geleid. Door de veranderde focus op een specifieke klantengroep werd het tijd om de communicatiemiddelen en strategie eens flink onder handen te nemen.

Het resultaat mag er zijn: een frisse website die aansluit bij de doelgroep en beschikt over heldere informatie met een handige rekentool en duidelijke call to actions. Fotografie en referenties zorgen voor een persoonlijk tintje. We werken nu samen met Easy Salary aan de nieuwe online marketingstrategie om de volgende groeifase in te zetten.

Bezoek website

Highlights

  • Strategie
  • Craft CMS
  • Online marketing

Ook online groeien met je onderneming?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een digitale kennismaking of strategische sessie! We zijn benieuwd naar je ambities en denken graag mee over de mogelijkheden.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00