Freco Huis responsive webdesign
Freco Huis responsive webdesign

Freco Huis

Vertrouwen van een vaste klant

Freco Huis bouwt ruim 30 jaar hoogwaardige woningen en kunnen we al meer dan 10 jaar tot onze vaste klantenkring rekenen. De vorige website stond in de basis nog als een huis, maar kwam uit een tijd zonder responsive webdesign.

Daarom was het tijd voor een update van de website én brochure. Het ideale moment om alles weer eens extra goed onder de loep te nemen, voor zowel ons als Freco Huis. In de zoekmachines scoorde de website al goed. Natuurlijk wilden we die posities behouden of verbeteren.

De voorbeelden inspireren

Het opgefriste ontwerp is herkenbaar en toch net weer even anders. De navigatiestructuur is opgedeeld voor meer overzicht en het accent van de website is meer verschoven naar de zeer diverse woningvoorbeelden. Die zijn voorzien van meerdere foto’s, tekst en een mogelijkheid tot delen op Facebook. Energieneutraal bouwen is in opkomst en daarom mocht een pagina daarover niet ontbreken. Alle informatie verwerkten we ook in een nieuwe brochure.

Technisch zorgden we voor een soepele overgang in de zoekmachines met de juiste doorverwijzingen. Vanzelfsprekend is de website zoekmachinevriendelijk gebouwd. Tevreden met het resultaat, kan Freco Huis blijven bouwen.

Diensten / webdesign
Heiko

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.