Corporate website Pieter van Foreest
Corporate website Pieter van Foreest

Pieter van Foreest

Vol vertrouwen samenwerken

In het voorjaar van 2012 werden we, net als enkele andere bureaus, uitgenodigd om een voorstel te maken voor de corporate website van deze zorgorganisatie in de regio Delft met meer dan 3400 medewerkers. Onze heldere aanpak en aansprekende ontwerpen maakten dat Pieter van Foreest voor ons koos.

De samenwerking verliep direct voorspoedig en we realiseerden binnen korte tijd diverse websites waaronder de corporate site. Dat het resultaat werd gewaardeerd, bleek al snel uit de spontane, positieve reacties vanuit Pieter van Foreest. Eind 2014 kregen we groen licht voor versie twee: een responsive website met diverse nieuwe functionaliteiten en integratie van de ‘Werken bij Pieter’ website.

Helder voor de doelgroep

De corporate site is afgestemd op een doelgroep op leeftijd: onder andere door een goed leesbare lettergrootte, duidelijk visueel onderscheid tussen de onderdelen en goed zichtbare links.

De website is constant in beweging: functionaliteiten en informatie worden in hoog tempo toegevoegd en uitgebreid. Daarbij krijgen vooral de locaties, zorg thuis en nieuwe dienstverlening de nodige aandacht. Door integratie van de ‘Werken bij Pieter’ website zijn vacatures nu ook binnen de corporate website te vinden. Via het vacature-alarm worden werkzoekenden en vrijwilligers wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe kansen.

Onze aanpak

We streven er continu naar de informatiestructuur zo eenvoudig mogelijk te houden, een uitdaging gezien de brede dienstverlening en informatiedichtheid. Met de overgang naar responsive is dit alleen maar belangrijker geworden. Data van echte gebruikers geeft de meest betrouwbare inzichten.

Om het ontwerp te optimaliseren en de beste structuur te bepalen, hebben we daarom onder andere pagina-analyses op de bestaande website toegepast. En doen we nu aanpassingen op basis van nieuwe gegevens.

Klantervaring

 "Voor de samenwerking begon hebben we een aantal organisaties uitgenodigd om met een voorstel te komen voor onze nieuwe website. De keuze is uiteindelijk op Atlantis Creative gevallen. Waarom? De aanpak van Atlantis Creative paste en past het beste bij onze werkwijze en sluit aan bij onze doelgroep.

Over de samenwerking ben ik erg positief. We werken echt samen. Atlantis Creative werkt snel, adequaat en ook voor een spoedklus zijn ze altijd bereikbaar en kunnen dan snel schakelen. Het team denkt mee, adviseert ons en helpt indien we iets zelf niet kunnen uitvoeren.

Onze nieuwe website heeft ons enorm veel positieve reacties opgeleverd. Zo krijgen we onder andere positieve berichten van senioren dat ze onze website zo helder en duidelijk vinden en dat alles goed vindbaar is. Dat zijn dé reacties waar we het voor doen, want vinden van de juiste informatie en de juiste contacten is het allerbelangrijkste binnen onze website.  

Ik zou een ieder Atlantis Creative zeker aanbevelen. De kwaliteit, de snelheid, de positiviteit, het meedenken en het geven van advies zijn hiervoor belangrijke redenen, maar ook de kracht om een complex aanbod te kunnen vertalen naar een heldere boodschap. Daar zijn we erg blij mee."

Ilonka Ouwendijk, PR, Marketing & Communicatie Pieter van Foreest

Brede ondersteuning

Er liggen al plannen voor nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen. Daarnaast bieden we ook ondersteuning buiten de website, bijvoorbeeld met digitale nieuwsbrieven en online enquêtes. Zo is er telkens weer een nieuwe uitdaging. Pieter van Foreest is, net als een goede website, constant in beweging! 

Heiko

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.