Polyplastic responsive website

Polyplastic

Acrylaat oplossingen

Polyplastic is gespecialiseerd in oplossingen met acrylaat. Ze zijn de Europese marktleider in de productie van vensters voor campers en caravans. Tijdens de jarenlange samenwerking met Polyplastic werkten we vooral aan grote, complexe online maatwerk systemen om de veiligheidsacties goed te laten verlopen.

Per merk worden er duizenden eigenaren van campers en caravans ingelicht en verzocht hun voertuig na te (laten) kijken. Dat de procedures per land en merk verschillen en de systemen in zes talen werden uitgevoerd, maakten de veiligheidsacties tot een extra grote uitdaging. Ook verzorgden we al een aantal websites.

Herpositionering

Acrylaat heeft als materiaal veel mogelijkheden, maar wordt nog te weinig toegepast. Polyplastic is een innovatieve organisatie, die het complete proces van grondstof en ontwerp tot eindproduct beheerst. Daarom richt de nieuwe, responsive corporate website zich op verschillende markten en toepassingen. In het ontwerp worden veel cirkels gebruikt, net als in de decoratie van het acrylaat. De beelden zorgen voor meer beleving en laten de mogelijkheden zien. Met deze responsive website ligt Polyplastic weer op koers.

Klantervaring

"Toen ik in november 2006 bij Polyplastic begon, had Atlantis Creative onze eerste website al ontwikkeld. Het was ook het moment dat er een terugroepactie werd gestart. Een recall actie levert veel extra werkdruk op door de vele telefoontjes en administratieve handelingen. Om dit tot een  minimum te beperken hadden we het idee om het gehele proces te automatiseren. Atlantis Creative heeft vanaf het eerste moment hierin meegedacht en voor ons de online applicatie gemaakt. Niet alleen scheelt het ons tijd, de klanten worden beter geholpen en het zorgt voor rust.

De samenwerking met Atlantis Creative ervaren wij als bijzonder prettig. Er is altijd iemand die ons kent, luistert en met een goede oplossing komt. Als er iets is wat voor ons een hoge prioriteit heeft, dan worden we ook altijd snel geholpen. Ik ben dan ook een tevreden klant en heb dit internetbureau al meerdere malen aanbevolen."

Gerard Leppers, quality manager bij Polyplastic
Heiko

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.