Wine bar Mendoza responsive website
Wine bar Mendoza responsive website: blog en arrangementen

Wine bar Mendoza

Een echte ontmoetingsplek, ook online

Wine bar Mendoza, prachtig gelegen aan de Bergse Voorplas te Hillegersberg met een uniek uitzicht, is voor iedere echte wijnliefhebber een absolute must. 'Grootspraak', dé restaurantgids voor de wijnliefhebber, waardeerde Wine bar Mendoza met 4 "glaasjes". Daarmee is Mendoza de hoogst gewaardeerde wijnbar van Rotterdam. Maar naast de heerlijke wijnen is ook de sfeer top en worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Kortom, Mendoza bruist! Aan ons de opdracht om deze dynamiek naar online te vertalen en te zorgen voor de online marketing. Nu de eerste website uit zijn jasje was gegroeid, was het tijd voor een versie twee.

Resultaat

De nieuwe responsive website heeft grote, uitnodigende foto’s die een sfeerimpressie geven. Een beeld van de activiteiten krijgen bezoekers door de prominent geplaatste agenda en nieuwsberichten. Natuurlijk ontbreken de wijn- en menukaart niet. En voor iedereen die wat meer wil weten, is er interessante achtergrondinformatie. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet wisten, is dat het ook mogelijk is om een arrangement te boeken. Zo kun je samen met je beste vrienden van de unieke sfeer genieten. Op de nieuwe website bereken je eenvoudig de kosten voor de diverse arrangementen en plaats je gemakkelijk een reserving.

Naast de website zorgen we met een content marketing campagne voor het vergroten van het bereik en het verhogen van de binding met de doelgroep. Een digitale nieuwsbrief met automatische koppeling kan dan natuurlijk niet ontbreken. Alle informatie wordt beheerd vanuit de Content Organizer, ons gebruiksvriendelijke cms voor responsive websites.

Klantervaring

"Vier jaar geleden ben ik contact gekomen met Atlantis Creative. De ontwerpen en ideeën spraken mij direct enorm aan en de keuze was dus eigenlijk snel gemaakt. De samenwerking verloopt goed: we werken nu al vier jaar prettig samen.

Als je een professionele wijnbar hebt, wil je ook een professionele website. Wij wilden daarom dat de locatie en de website een eenheid werden. Dat is goed gelukt. We zijn erg tevreden over de combinatie van het ontwerp van de website met de inhoud ervan. Het ziet er mooi, goed en professioneel uit. Onze website is een bron van informatie. Inhoud en ontwerpers vind je overal, maar het is fijn om alles onder één dak te hebben. Dat heb je natuurlijk ook bij de grotere bureaus, maar daar heb je meer te maken met verschillende lagen. Bij Atlantis Creative zijn de lijnen kort en kan je snel schakelen. Dat werkt prettig. Daarnaast wordt er ook duidelijk advies gegeven.

Ik beveel Atlantis Creative zeker aan. Dat doe ik ook actief, bijvoorbeeld wanneer ik hoor dat mensen op zoek zijn naar een goed internetbureau."

Paul Bol, eigenaar Wine bar Mendoza

 

Dennis

Ook de concurrentie online verslaan? Bel Dennis Kranendonk

Eén afspraak is voldoende voor een advies op maat. Want met zo'n 20 jaar ervaring weet Dennis Kranendonk precies wat online wel en niet werkt. En als het gaat om het behalen van resultaat is hij niet te stoppen. Reken daarom op een flinke dosis enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en innovatieve ideeën. Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in om samen eens te sparren.