Online marketing bureau Rotterdam

Onze dienstverlening stopt niet na de oplevering van je website of webshop. Sterker nog, het is meestal juist het begin van een langdurige samenwerking waarbij online marketing een belangrijke rol speelt bij het behalen van de doelstellingen. Wij zorgen voor de strategie, uitvoering en analyses. Op basis van meetbare resultaten zijn de vorderingen van iedere campagne maandelijks volledig inzichtelijk.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Vindbaarheid is een belangrijke voorwaarde voor online succes. Maar met een groeiende hoeveelheid informatie die online beschikbaar komt, neemt ook de concurrentie toe. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers op jouw website terechtkomen in plaats van bij de concurrent?

Zoekmachineoptimalisatie is geen toverwoord. Het begint eigenlijk al bij het in kaart brengen van de website, waarbij de bezoeker centraal staat. Welke zoektermen worden gebruikt? Zijn dit woorden waarop de concurrentie te verslaan is? Wij leveren goede analyses, advies en resultaat.

Meer over zoekmachineoptimalisatie

seo

Zoekmachine adverteren (SEA)

Veel organisaties gebruiken o.a. Google Adwords om de doelgroep te bereiken. Toch wordt meestal niet het maximale uit het budget gehaald. Als officieel, gecertifeerd partner van Google en dankzij jarenlange ervaring weten wij hoe je een bestaande of nieuwe campagnes succesvol maakt.

Bijvoorbeeld door slimme biedingen, specifieke zoekwoorden, een goede remarketing-strategie of landingspagina's die conversies opleveren. Naast tekstadvertenties bij zoekmachines ontwikkelen we beeldadvertenties op basis van bezoekersprofielen.

Meer over zoekmachine adverteren

Certified Google Partner

Content marketing

Een zoekmachinevriendelijke website alleen is geen garantie voor succes, want om online gevonden te worden is unieke content nodig die geschreven is voor de doelgroep. Niet vanuit het product of de dienst, maar vanuit de kern van de organisatie en aansluitend op de behoefte van online (be)zoekers.

Naast content voor je website schrijven onze bloggers interessante artikelen en whitepapers die zowel aantrekkelijk zijn voor bezoekers als zoekmachines.

Lees meer over content marketing

content-marketing-rotterdam

Social media campagnes

Trouwe klanten vormen de basis van iedere social media campagne. Wil jij je bereik vergroten door de inzet van je doelgroep? Wij zorgen voor creatieve content die niet alleen uniek is maar ook interactie oplevert. Posts, tweets, pins en clicks die we niet zomaar inzetten, maar die onderdeel uitmaken van een gestructureerde campagne en bijdragen aan communicatiedoelstellingen.

Naast het genereren van content zorgen we ook voor webcare. We volgen actief de conversaties online en reageren voor onze klanten op berichten. Geen klantvraag of opmerking blijft daardoor onbeantwoord.

Lees meer over social media

social-media-icoontjes

E-mail marketing

Sinds de invoering van strenge regels om spam tegen te gaan is de effectiviteit van e-mail marketing enorm gestegen. De voordelen zijn dan ook groot. Lage kosten, effectief bereik, hoge conversies en meetbaarheid. De statisiteken van iedere mailing zijn live te volgen.

Natuurlijk is het belangrijk dat de mailing ook echt wordt gelezen. Je kunt ons niet alleen inzetten voor een fraai ontwerp, maar ook voor prikkelende titels en andere content. De techniek is goed geregeld via bekende, betrouwbare platformen. Met de toenemende populariteit van mail op mobiel raden we responsive e-mail aan. Zo wordt communiceren met relaties wel heel makkelijk.

Lees meer over e-mailmarketing

e-mailmarketing

Conversie optimalisatie

Heb je het idee dat er meer te halen is uit je website of webshop? Wij beoordelen websites op gebruikersgemak en techniek en dragen concrete verbeterpunten aan. Dat levert op korte termijn resultaten op, zelfs bij websites en shops die al langere tijd online zijn. Denk hierbij aan een lager uitstappercentage bij winkelwagens of landingspagina’s, of juist een hogere betrokkenheid van je bezoekers. Naast advies kunnen we indien gewenst ook de implementatie van de verbeteringen doorvoeren of begeleiden.

Lees meer over conversie optimalisatie

Google Penalty oplossen

Organische vindbaarheid is natuurlijk heel belangrijk voor jouw website. Maar dan gebeurt het… een onverklaarbare terugval in bezoekers. Grote kans dat je het slachtoffer bent geworden van een Google Penalty. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld ‘over optimaliseren’, onbetrouwbare links die naar je website verwijzen, een virus op je website of als je site gehacked is. Om er zeker van te zijn dat je een Penalty hebt gekregen is het belangrijk om Search Console te raadplegen. Heb je geen idee wat Search Console is of heb je geen tijd om het zelf uit te zoeken, neem dan direct contact met ons op.

Lees meer over Google Penalty oplossen

dennis-kranendonk

Ook de concurrentie online verslaan? Bel Dennis Kranendonk

Eén afspraak is voldoende voor een advies op maat. Want met zo'n 20 jaar ervaring weet Dennis Kranendonk precies wat online wel en niet werkt. En als het gaat om het behalen van resultaat is hij niet te stoppen. Reken daarom op een flinke dosis enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en innovatieve ideeën. Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in om samen eens te sparren.