E-mail marketing

Sinds de strengere regelgeving omtrent spam maakt e-mail marketing een flinke opleving. De reden ligt in de relatief lage kosten en hoge conversie. Bestaande klanten kopen nu eenmaal sneller en meer. Maar hoe overtuig je (potentiële) klanten om zich in te schrijven voor je mailinglist? Hoe vaak kan je een mailing versturen? En waar zit de doelgroep echt op te wachten?

E-mailmarketing

Wij zorgen niet alleen voor de opzet van de nieuwsbrief, maar ook voor de integratie met de website, planning en uitvoering. Content marketing speelt hierbij vaak een belangrijke rol. Door uitgebreide online statistieken en integratie met bijvoorbeeld Google Analytics, is volledig inzichtelijk welke bijdrage de e-mail campagne levert aan het succes van de online marketing campagne.

Lees voor meer informatie ook de artikelen 'Effectieve e-mailmarketing: juist nu!' en 'Digitale nieuwsbrief Van Arkel Tuinverzorging leidt tot afspraken'.

dennis-kranendonk

Ook de concurrentie online verslaan? Bel Dennis Kranendonk

Eén afspraak is voldoende voor een advies op maat. Want met zo'n 20 jaar ervaring weet Dennis Kranendonk precies wat online wel en niet werkt. En als het gaat om het behalen van resultaat is hij niet te stoppen. Reken daarom op een flinke dosis enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en innovatieve ideeën. Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in om samen eens te sparren.