Zoekmachine adverteren (SEA)

Het is onmogelijk om op elke gewenste zoekterm organisch te scoren. Bovendien zijn er veel situaties waarin bijvoorbeeld een specifieke doelgroep of regio bereikt dient te worden. In dat geval is het goed om te weten dat onze specialisten het maximale halen uit gerichte zoekmachine campagnes (SEA) zoals AdWords.

 • sea-google-search

  Search

  In veel gevallen is Search de meest effectieve vorm van zoekmachine adverteren. De advertentievorm is beperkt tot tekst.

 • sea-google-display

  Display

  Zoekmachines beschikken over een netwerk van sites waarop advertenties worden weergegeven. Een display campagne kan naast tekst ook beeld bevatten en kan daarom beter aansluiten als ondersteunende imagocampagne.

 • sea-google-remarketing

  Remarketing

  Wil je het maximale halen uit bezoekers van je website? Na het verlaten van de website worden er op het netwerk van de zoekmachines beeldadvertenties getoond die de bezoeker alsnog verleiden tot het doen van een aankoop of actie.

 • sea-google-shopping

  Shopping

  Wij zorgen ervoor dat het complete aanbod van je webshop online zichtbaar is boven de zoekresultaten. Beeld in combinatie met de juiste prijsstelling zorgt voor hoge doorklikratio’s.

Als officiële Google Partner zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en halen het maximale rendement uit ieder budget. Een hogere conversie? Meer bezoek met hetzelfde budget? Of wil je meer dan de standaard advertenties? Wij gaan de uitdaging aan!

dennis-kranendonk

Ook de concurrentie online verslaan? Bel Dennis Kranendonk

Eén afspraak is voldoende voor een advies op maat. Want met zo'n 20 jaar ervaring weet Dennis Kranendonk precies wat online wel en niet werkt. En als het gaat om het behalen van resultaat is hij niet te stoppen. Reken daarom op een flinke dosis enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en innovatieve ideeën. Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in om samen eens te sparren.