Vacature content marketeer

Ben jij creatief met taal en herken je spelfouten onmiddellijk? Weet je daarnaast hoe je de doelgroep boeit en topposities kunt bereiken in Google? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

In deze functie ligt jouw focus op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Je doet zoekwoordenonderzoek en kijkt waar de kansen liggen voor online succes. Je schrijft vervolgens een blog of landingspagina, zoekt beeldmateriaal en plaatst de tekst op de website. Als onderdeel van SEO komen ook linkbuilding en het technisch analyseren van websites en webshops aan bod.
Daarnaast bestaat een deel van de werkzaamheden uit het opzetten en beheren van Google Ads en Facebook campagnes. We moedigen je ook aan om Google-certificaten te behalen. Bovendien ben je deels verantwoordelijk voor de uitingen op social media en digitale nieuwsbrieven.

Wat wij verwachten

Dit wordt jouw plek

Wij zijn een internetbureau met veel ervaring in het ontwikkelen van websites, applicaties en online marketingcampagnes. Ons kantoor ligt midden in het centrum van Rotterdam, vlakbij het bruisende Witte de With. Hier zijn wij dan ook regelmatig te vinden voor een gezellige borrel. Je komt te werken in een compact team met ongeveer tien collega’s en in een informele omgeving.

Solliciteren en contact

Aan de slag als content marketeer bij Atlantis Creative? Stuur dan jouw motivatie en cv naar Dennis Kranendonk. Het liefst met een voorbeeldtekst, zodat we kunnen zien of jouw schrijfstijl bij ons past.