Vacature digital designer in Rotterdam (32-40 uur)

Jij bent…

Een creatieve ontwerper met gevoel voor vormgeving en interactie. Jouw digitale uitingen hebben de ideale balans tussen een aantrekkelijk uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien ben je nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar nieuwe trends en technieken.

Dit ga je doen:

Je zorgt er met jouw ontwerpen voor dat onze websites en applicaties er supergoed uit zien, of je nu werkt vanuit een bestaande huisstijl of alles zelf mag bedenken. Natuurlijk staat een intuïtieve gebruikerservaring daarbij voorop. Daarnaast ontwerp en produceer je content en online marketing banners en afbeeldingen.

Wij zijn…

Atlantis Creative; een gezond eigenwijs en betrokken internetbureau in hartje Rotterdam. Al meer dan 20 jaar zijn we creatief en technisch partner voor websites op maat, webapplicaties, e-commerce platformen en online marketingcampagnes. Vanuit ons kantoor in het gezellige Witte de With-kwartier in Rotterdam focussen we op dátgene waar we goed in zijn: het helpen van organisaties bij digitaal transformeren en online groeien.

Dit heb je nodig

Een goed eindproduct begint voor ons bij het inzetten van een kundig, initiatiefrijk en betrokken team. Daarom vragen we het volgende:

Dit kun je verwachten

Solliciteren en contact

Aan de slag als digital designer bij Atlantis Creative? Stuur dan jouw motivatie en cv naar info@atlantiscreative.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Dennis Kranendonk via 0653324894.

Wij geven de voorkeur om direct met kandidaten in contact te komen en maken geen gebruik van bureaus. Indien je zelf geen directe kandidaat bent, heeft het dus geen zin om te bellen.