Vacature front-end developer in Rotterdam (32-40 uur)

Jij bent…

in staat om creativiteit, functionaliteit en techniek in balans te brengen en ondernemend ingesteld. Jouw efficiënte code brengt een ontwerp pixel-perfect tot leven en zorgt voor een optimale gebruikservaring. Bovendien ben je nooit uitgeleerd en dol op het toepassen van nieuwe technieken.

Dit ga je doen:

Je denkt kritisch mee over de ontwerpen; is het gebaseerd op de verwachtingen en wensen van de doelgroep en intuïtief in het gebruik? Vervolgens vertaal je in directe samenwerking met de back-end collega’s het visuele design naar een interactieve website of applicatie. Je test voortdurend je eigen werk en houdt rekening met alle gangbare apparaten, browsers, resoluties en besturingssystemen.

Wij zijn…

Atlantis Creative; een gezond eigenwijs en betrokken internetbureau in hartje Rotterdam. Al meer dan 20 jaar zijn we creatief en technisch partner voor websites op maat, webapplicaties, e-commerce platformen en online marketingcampagnes. Vanuit ons kantoor in het gezellige Witte de With-kwartier in Rotterdam focussen we op dátgene waar we goed in zijn: het helpen van organisaties bij digitaal transformeren en online groeien.

Dit heb je nodig

Een goed eindproduct begint voor ons bij het inzetten van een kundig, initiatiefrijk en betrokken team. Daarom vragen we het volgende:

Dit kun je verwachten

Solliciteren en contact

Aan de slag als frond-end developer bij Atlantis Creative? Stuur dan jouw motivatie en cv naar info@atlantiscreative.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Dennis Kranendonk via 0653324894.

Wij geven de voorkeur om direct met kandidaten in contact te komen en maken geen gebruik van bureaus. Indien je zelf geen directe kandidaat bent, heeft het dus geen zin om te bellen.