Stage online marketing (SEO) in Rotterdam

Wil jij alles leren over zoekmachineoptimalisatie (SEO) en klanten helpen online succes te behalen? Heb je daarnaast interesse in AdWords (SEA), social media marketing en e-mail marketing? Dan hebben wij wellicht de perfecte stage voor jou!

Dit ga je doen

Wij geven jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Tijdens deze stage kun je jouw kennis uitbreiden en direct toepassen in de praktijk. SEO is ons specialisme en daarom komt hier de voornaamste focus op te liggen. Je leert onder meer hoe je topposities kunt bereiken in Google en gaat aan de slag met het maken en optimaliseren van content. Ook linkbuilding en het technisch analyseren van websites en webshops komen aan bod. Daarnaast moedigen we je aan om Google-certificaten te behalen en laten we je zien hoe je AdWords campagnes inricht. Bovendien leer je de mogelijkheden kennen van e-mail marketing en social media.

Wat wij verwachten

Dit wordt jouw plek

Wij zijn een internetbureau met veel ervaring in het ontwikkelen van websites, applicaties en marketingcampagnes. Ons kantoor ligt midden in het centrum van Rotterdam, vlakbij het bruisende Witte de With. Hier zijn wij dan ook regelmatig te vinden voor een gezellige borrel. Je komt te werken in een compact team met ongeveer tien collega’s en informele omgeving.

Solliciteren en contact

Aan de slag als stagiair online marketing bij Atlantis Creative? Stuur dan jouw motivatie en cv naar info@atlantiscreative.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Dennis Kranendonk via 0653324894.