Stage content marketing / SEO in Rotterdam

Je hebt een passie voor schrijven en herkent spellingsfouten onmiddellijk. Daarnaast ben je lekker enthousiast en gemotiveerd om alles te leren over zoekmachineoptimalisatie (SEO). Herkenbaar? Dan hebben wij wellicht de perfecte stage voor jou!

Dit ga je doen

Wij geven jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Content marketing en SEO zijn onze specialismen en daarom komt hier de voornaamste focus op te liggen. Je leert onder meer hoe je met relevante content een doelgroep aanspreekt en hoe je topposities bereikt in Google.

Je doet zoekwoordenonderzoek en kijkt waar de kansen liggen voor online succes. Je schrijft vervolgens een blog of landingspagina, zoekt beeldmateriaal en plaatst de tekst op de website. Als onderdeel van SEO komen ook linkbuilding en het technisch analyseren van websites en webshops aan bod. 

Een klein deel van de werkzaamheden bestaat uit het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. We moedigen je ook aan om Google-certificaten te behalen. Bovendien leer je de mogelijkheden kennen van e-mail marketing en social media.

Wij geven jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van content marketing. Tijdens deze stage kun je jouw kennis uitbreiden en direct toepassen in de praktijk.

Wat wij verwachten

Dit wordt jouw plek

Wij zijn een internetbureau met veel ervaring in het ontwikkelen van websites, applicaties en marketingcampagnes. Ons kantoor ligt midden in het centrum van Rotterdam, vlakbij het bruisende Witte de With. Hier zijn wij dan ook regelmatig te vinden voor een gezellige borrel. Je komt te werken in een compact team met ongeveer tien collega’s en informele omgeving.

Solliciteren en contact

Aan de slag als stagiair content marketing bij Atlantis Creative? Stuur dan jouw motivatie en cv naar info@atlantiscreative.nl. Graag ontvangen wij ook een voorbeeldtekst, zodat we kunnen zien of jouw schrijfstijl bij ons past.