Webdesign Rotterdam

Wat je webdesign wensen ook zijn, met bijna 20 jaar online ervaring is de kans groot dat we de oplossing hebben. Van een fris ontwerp dat aansluit bij de beleving van de doelgroep tot een hoogwaardige, technische oplossing waarmee je website of bedrijfsproces nog beter werkt. Lees meer over websites en webshops en webapplicaties.

Websites

Onze websites zijn klant- en zoekmachinevriendelijk, responsive en worden op maat ontwikkeld voor iedere opdrachtgever. Geen standaard templates, maar websites op basis van doelstellingen en die echt bijdragen aan online succes. Websites, waarmee je jezelf onderscheidt van concurrenten en iedere bezoeker een optimale beleving biedt.

Via het Content Management Systeem op maat is het mogelijk om de gehele website naar wens aan te passen of uit te breiden.

Lees meer over websites

Website

Webshops

Maximaal rendement halen uit e-commerce? Klanten van nu zoeken toegevoegde waarde, daarom bieden wij meer dan de standaard oplossingen en denken we mee over de totaalbeleving. Een webshop is niet langer alleen een verkoopkanaal. Het is tijd om je te onderscheiden.

Lees meer over webshops

Webshop

Webapplicaties

Een webapplicatie is de ideale manier om een bedrijfproces of dienst platformonafhankelijk aan te bieden. Met slechts een internetverbinding heb je altijd toegang en de applicatie is voor iedereen altijd up-to-date.

Lees meer over webapplicaties

Webapplicatie
Content Organizer

Content management systeem (CMS)

Natuurlijk is een goede website regelmatig in beweging om interessant te blijven. Daarom worden onze sites standaard opgeleverd met een functioneel content management systeem. Met het cms kun je zelf, zonder technische kennis, je website beheren. Je kunt erop rekenen dat we je volledig op weg helpen. En als je vragen hebt, is een telefoontje voldoende voor een helder antwoord.

Net dat stapje meer

We zorgen dat alle informatie in het cms centraal wordt ondergebracht. Bijvoorbeeld met slimme koppelingen tussen verschillende modules, zodat je informatie maar op één plaats hoeft aan passen. Ook heb je zelf controle over de volgorde van informatie en kunt deze eenvoudig ordenen door te slepen. We ondersteunen veel functionaliteit 'out-of-the-box' en indien nodig gaan we zonder probleem over op maatwerk. Net als in de website staat bij het cms gebruiksgemak voorop!

heiko-wijtenburg

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.