Databasekoppelingen

Om je website zo efficiënt mogelijk in te zetten, kan het handig zijn deze te verbinden met andere systemen. Bijvoorbeeld om informatie op te halen of processen intern automatisch af te kunnen handelen. Wij realiseerden onder andere databasekoppelingen met Niki (nieuwbouw woningaanbod) en Carerix (software voor werving en selectie). Koppelingen met andere systemen en maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk.

Carerix

Software voor werving en selectie
Door een koppeling via de API kunnen de vacatures geheel in de website geïntegreerd worden met de gewenste opmaak en zijn ze altijd up-to-date. Reacties via de website komen binnen in Carerix.

Lees ons Carerix artikel voor meer informatie.

logo carerix

Carerix voor Emprof

Niki

Nieuwbouw woningaanbod
Voor Wonen in Rotterdam maakten we de eerste responsive website met dit systeem. Door de integratie van het aanbod met ons cms is het mogelijk de data te verrijken of combineren met ander aanbod, bijvoorbeeld uit andere systemen.

Logo Niki

Niki voor Wonen in Rotterdam

Andere databasekoppelingen en maatwerk

Ieder softwaresysteem heeft een eigen architectuur. Dat maakt het koppelen van databases maatwerk. Onze programmeurs hebben een brede ervaring met diverse systemen en streven altijd naar het beste resultaat: een soepele gebruikerservaring en een snelle webapplicatie.

De maatwerk integratie met de administratieve bedrijfssoftware van Merlijn voor KOK watersport (case) is daar een goed voorbeeld van. Via de koppeling en de software verloopt het gehele bestelproces geautomatiseerd.

Maatwerk voor KOK watersport
heiko-wijtenburg

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

Heb je interesse om je bedrijfsprocessen soepeler te laten verlopen met een databasekoppeling? In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden webapplicatieprojecten. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.