Startups

Loop je rond met een goed idee en zoek je een partner om het te realiseren? Herken je jezelf in een of meerder van deze stellingen:

  • Je weet niet waar te beginnen
  • Je beschikt niet over (voldoende) middelen of kennis over marketing en techniek
  • Andere activiteiten slokken al je tijd op

Is het idee goed, dan is de kans groot dat we je kunnen helpen. We ontdekken graag in een sparring sessie of we kunnen samenwerken om je startup van de grond te krijgen.

Echte partner

Misschien wil je je huidige activiteiten uitbreiden of wil je iets compleet nieuws lanceren. Onze brede, sectoronafhankelijke ervaring maakt ons tot een ideale partner. Of het nu gaat om een (combinatie van) website, webshop of webapplicatie, de technische ervaring hebben we in huis.

Minstens zo belangrijk is het goed in de markt zetten van je nieuwe organisatie, dienst of product. Daar komt onze (online) marketing ervaring van pas. In de samenwerking doet iedereen waarin hij of zij het beste is. De expertise delen we samen om jouw startup tot een succes te maken.

Neem contact met ons op en we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden tot een samenwerking om je idee te realiseren en commercieel te exploiteren.

dennis-kranendonk

Ook de concurrentie online verslaan? Bel Dennis Kranendonk

Eén afspraak is voldoende voor een advies op maat. Want met zo'n 20 jaar ervaring weet Dennis Kranendonk precies wat online wel en niet werkt. En als het gaat om het behalen van resultaat is hij niet te stoppen. Reken daarom op een flinke dosis enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en innovatieve ideeën. Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in om samen eens te sparren.