Webapplicaties

Zoek je een specifieke online oplossing en is er niets vergelijkbaars voor handen? Wil je een voorsprong nemen op concurrenten? Met een webapplicatie kunnen we een maatwerk oplossing realiseren, exact volgens jouw wensen.

Ons hechte team van vormgevers, programmeurs en projectbegeleiders is ervaren in het ontwikkelen van succesvolle webapplicaties, van bestelsystemen op maat tot online bedrijfsprocessen. We stellen de gebruiker altijd centraal, ook in het beheer van de applicatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goede voorbereiding: we brengen je wensen en de functionaliteiten van de applicatie in kaart, doen analyses, denken in oplossingen en stellen jouw doelgroep centraal.
  • Maatwerk ontwerp dat de identiteit van je organisatie versterkt en in dienst staat van de doelstellingen, met onderscheidend vermogen en functionaliteit boven vorm.
  • Lange levensduur van je webapplicatie. We gebruiken doordachte techniek, zodat de applicatie in de toekomst kan schalen en uitbreidingen goed zijn in te passen.
  • Zorgvuldige tests van functionaliteiten, zodat je bedrijfskritische processen geen gevaar lopen.

Maatwerk applicaties

Een webapplicatie is de ideale manier om een bedrijfproces of dienst platformonafhankelijk aan te bieden. Met slechts een internetverbinding heb je altijd toegang en de applicatie is voor iedereen, altijd up-to-date.

We hebben jarenlange ervaringen met complexe, technische oplossingen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend, enkele voorbeelden:

Webapplicaties

Polyplastic
Voor acrylvensterproducent Polyplastic ontwikkelden we bijvoorbeeld gesloten online systemen om verschillende Europese veiligheidsacties goed te laten verlopen. Een bedrijfskritisch proces en extra complex door verschillende wensen en eisen per land en merk. Toch hebben we het zo ingericht dat voor Polyplastic alle informatie in één systeem wordt verwerkt en beheerd.

Gebr. van der Graaf
Deze organisatie uit Dordrecht brengt de bodem in kaart. Want wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd, is het belangrijk vooraf te weten hoe diep en waar kabels en leidingen liggen. In het systeem kan informatie direct tijdens de metingen worden toegevoegd en zijn alle eerdere onderzoeken op een kaart te bekijken. Opdrachtgevers hebben zo real-time informatie tot hun beschikking en ook de communicatie met Gebr. van der Graaf verloopt via de webapplicatie.

Wat is jouw uitdaging?

Iedere uitdaging vraagt een eigen oplossing. Neem contact met ons op en we denken graag mee over de beste online vertaling van jouw idee of vraagstuk.

heiko-wijtenburg

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.