Webshop op maat

De webshop van nu is niet langer alleen een verkoopkanaal. Het gaat steeds meer om de totaalbeleving en de toegevoegde waarde die je als verkoper kunt bieden. Natuurlijk blijft je product de basis, maar dat is slechts het begin. Om succesvol te verkopen moet je jezelf onderscheiden. Wij bieden een geïntegreerde aanpak, waarbij website en cms verweven zijn en online marketing ondersteunt.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goede voorbereiding: we brengen je wensen in kaart, analyseren, denken in oplossingen en stellen jouw doelgroep centraal.
  • Maatwerk ontwerp dat de identiteit van je organisatie versterkt en in dienst staat van de doelstellingen, met onderscheidend vermogen en functionaliteit boven vorm.
  • Eén gebruiksvriendelijk cms om je webshop en website te onderhouden en als je er toch even niet uitkomt iemand die je direct telefonisch verder helpt.
  • Goede, zoekmachinevriendelijke techniek, gericht op het behalen van goede posities en een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.
  • Lange levensduur van je webshop. Ervaring leert dat vrijwel al onze websites jaren meegaan, al zijn ze continu in beweging. Responsive webdesign vinden we vanzelfsprekend, ook voor webshops.

Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt?

Bekijk dan ook deze cases:

Alles in dienst van conversie

Naast de technische oplossing zorgen we dat bezoekers kunnen rekenen op een optimale gebruikservaring, bijvoorbeeld door altijd een responsive opbouw te gebruiken. Kortom, de winkelmandjes worden daadwerkelijk gevuld en afgerekend.

Onze klantvriendelijke webshops zijn bovendien geoptimaliseerd voor opname in de zoekmachines. De techniek hiervoor is door ons ontwikkeld op basis van meer dan 10 jaar ervaring en aangepast op de wensen van onze opdrachtgevers. Want bij ons verdient iedere klant het beste.

heiko-wijtenburg

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.