Responsive website op maat

Webdesign is meer dan er een mooi plaatje neerzetten. Uiteindelijk wil je iets met je website bereiken: een product verkopen (zie ook webshops), informeren, bouwen aan je merk of in contact komen met potentiële klanten. Het is goed om indruk te maken, maar de complete ervaring telt!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goede voorbereiding: we brengen je wensen in kaart, analyseren, denken in oplossingen en stellen jouw doelgroep centraal.
  • Maatwerk ontwerp dat de identiteit van je organisatie versterkt en in dienst staat van de doelstellingen, met onderscheidend vermogen en functionaliteit boven vorm.
  • Gebruiksvriendelijk cms om je website te onderhouden en als je er toch even niet uitkomt iemand die je telefonisch direct verder helpt.
  • Goede, zoekmachinevriendelijke techniek, gericht op het behalen van goede posities en een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. We zorgen daarnaast dat ook je huidige waardes voor zoekmachines worden overgenomen naar je nieuwe website.
  • Lange levensduur van je website. Ervaring leert dat vrijwel al onze websites jaren meegaan, al zijn ze continu in beweging. Responsive webdesign vinden we vanzelfsprekend.

Werkwijze webdesign grafisch

Heldere, Rotterdamse aanpak

We beginnen pas aan een ontwerp als de doelstellingen duidelijk zijn. Indien mogelijk gebruiken we ervaringen en statistieken van de huidige website om tot onderbouwde beslissingen te komen. Als duidelijk is wat jij zoekt en de doelgroep nodig heeft, illustreren we met wireframes de werking van de website.

Daarna volgt het grafisch ontwerp. De identiteit van je merk is de basis. Gebruiksgemak en een goede beleving staan voorop, met de eindgebruiker centraal. Hoe duidelijker alles werkt, des te beter. Voor bezoekers bestaat 'te eenvoudig' niet. Mede daarom is voor ons de keuze voor responsive webdesign vanzelfsprekend, want internet is overal.

Recente cases

Slimme techniek

Net zo vanzelfsprekend als onze keuze voor responsive webdesign is het gebruik van compacte code, die zorgt voor snelheid en is opgesteld zoals zoekmachines het graag hebben. Het Content Management Systeem op maat zorgt dat je de gehele website naar wens kunt aanpassen en uitbreiden. Je vindt er alle opties om je website verder te optimaliseren. En ook voor advies over en hulp bij online marketing ben je bij ons aan het juiste adres.

We bieden je volledige controle en flexibiliteit in de uitvoering van je website. Specifieke technische oplossingen zijn ook mogelijk, zoals webapplicaties of databasekoppelingen om externe informatie en processen te integreren via een API (bijvoorbeeld Niki en Carerix) of als maatwerk.

Op weg naar online succes

Iedere uitdaging heeft een eigen oplossing. Ben jij er klaar voor om de volgende online stap te zetten? Wij helpen je graag. Maak kennis tijdens een vrijblijvend gesprek en ontdek wat Atlantis Creative voor jou kan betekenen.

heiko-wijtenburg

Meer weten? Vraag het onze expert Heiko Wijtenburg

In de afgelopen 10 jaar heeft Heiko Wijtenburg een flink aantal webprojecten begeleid. Van kleine websites tot grote webapplicaties. Met altijd maar één doel: het maximale er uit halen voor onze opdrachtgevers. Een krappe deadline of strak budget? Hij draait er zijn hand niet voor om. Persoonlijk eens kennismaken om te kijken of het klikt? Bel 010 292 17 00 of vul het formulier in.