Apps

Webapplicaties en apps

Medewerkers efficiënter laten (samen)werken of de klantbeleving verbeteren? Digitaal transformeren is dé manier om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Denk aan innovaties als online reserveringsplatformen, klantencentra, servicetools, inspectiemodules en offertesystemen.

User experience

De ultieme user experience

Digitalisering verandert ons gedrag en onze behoeften. De lat ligt hoger dan ooit als het gaat om snelheid, gemak, transparantie en effectiviteit. Wil je aan de verwachtingen van medewerkers en consumenten voldoen? Maak digitale transformatie dan onderdeel van jouw bedrijfsstrategie. Wij helpen hier graag bij met een webapplicatie op maat.

Vereenvoudigen

Betere bedrijfsprestaties

Een webapplicatie is de oplossing om gebruikers meer controle te geven en processen te verbeteren, vereenvoudigen en automatiseren. De voordelen hiervan zijn overduidelijk: lagere kosten, meer omzet en/of simpelweg voldoen aan de regelgeving.

Plan

Een goed plan is het halve werk

Je wilt natuurlijk een webapplicatie waar de doelgroep écht iets aan heeft. Daarom ontwikkelen we vanuit een strategie gebaseerd op jouw ideeën aangevuld met onze kritische blik en expertise. We stellen vragen over de huidige processen en kijken hoe deze gestandaardiseerd en verbeterd kunnen worden.

Development

Alles is mogelijk

Wij denken in mogelijkheden en hebben voor elke uitdaging een oplossing op maat. Wil je informatie uit andere systemen beschikbaar stellen in de applicatie? Of via een mobiele app toegang hebben tot het platform? Dan maken we ook een app of koppeling met een externe database, niets is ons te gek. Mocht je in de toekomst extra functionaliteiten nodig hebben, dan is dat eenvoudig te realiseren. Tijdens het ‘bouwen’ houden we altijd rekening met schaalbaarheid en eventuele uitbreidingen in een later stadium.

Een webapplicatie of webapp laten maken?

De digitale mogelijkheden voluit benutten voor concurrentievoordeel? Neem contact met mij op voor het inplannen van een vrijblijvende (digitale) strategische sessie waarin we bekijken hoe jij online kunt groeien.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00