Development

Websites op maat

Het maximale uit je website halen? Kies dan voor een maatwerkoplossing. De website wordt volledig afgestemd op jouw behoeften én die van de doelgroep. Wil je veel informatie overzichtelijk beschikbaar stellen of bijvoorbeeld een koppeling met een externe database? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Usability

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Natuurlijk luisteren we naar jouw wensen, maar het allerbelangrijkst is toch vooral jouw klant. Die stellen we dan ook centraal bij het ontwikkelen van de website. Een goed ontwerp maakt complexiteit onzichtbaar en zorgt voor de beste gebruikservaring. We durven kritisch te zijn op ons eigen werk en jouw ideeën, alleen zo kunnen we het beste eindresultaat behalen. 

Brainstorm

Van idee naar resultaat

Ieder project start met een inventarisatie en een strategische sessie. Jij vertelt jouw ideeën, wij stellen kritische vragen en adviseren. Op basis van deze inzichten bepalen we realistische doelstellingen en een goede strategie. Tijdens het ‘bouwproces’ houden we natuurlijk in de gaten of de strategie nog goed aansluit bij het beoogde resultaat. Door onze werkwijze met deelopleveringen is tussendoor bijsturen altijd mogelijk. Ook na livegang kijken we hoe jouw website presteert en wat eventueel verbeterd kan worden.

SEO in gouden letters

Vliegende start met zoekmachineoptimalisatie

De websites die wij opleveren zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing. Bij migratie zorgen we ervoor dat de huidige posities van de website in de zoekresultaten behouden worden. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina kan verbeteren. Bovendien wordt onze SEO-specialist in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van je site. Relevante zoektermen worden geïdentificeerd en geïntegreerd in de websitestructuur. Een goed doordachte navigatie is cruciaal voor zowel de SEO als de gebruiksvriendelijkheid. Je site krijgt een vliegende start, zodat er al snel doelen behaald kunnen worden.
 
Na livegang wordt de gezondheid van de website actief gemonitord. Eventuele verbeterpunten geven we aan of voeren we direct zelf door. Daarnaast tracken we de posities van jouw zoektermen en die van de concurrenten. Middels maandelijkse rapportages word je op de hoogte gehouden van alle relevante ontwikkelingen. We helpen je graag om het onderste uit de kan te halen en de hoogste posities te veroveren. Hoe? Door voor de doelgroep waardevolle content te creëren en de autoriteit van je website te vergroten met linkbuilding. Aanvullend kunnen we ook andere online marketing diensten, zoals SEA en social media marketing, inzetten voor een extra conversieboost.

Interesse?

Wil je een website die perfect past bij jouw organisatie en inspeelt op de behoeften van de doelgroep? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een digitale kennismaking of strategische sessie.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00