Development

Websites op maat

Het maximale uit je website halen? Kies dan voor een maatwerkoplossing. De website wordt volledig afgestemd op jouw behoeften én die van de doelgroep. Wil je veel informatie overzichtelijk beschikbaar stellen of bijvoorbeeld een koppeling met een externe database? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Usability

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Natuurlijk luisteren we naar jouw wensen, maar het allerbelangrijkst is toch vooral jouw klant. Die stellen we dan ook centraal bij het ontwikkelen van de website. Een goed ontwerp maakt complexiteit onzichtbaar en zorgt voor de beste gebruikservaring. We durven kritisch te zijn op ons eigen werk en jouw ideeën, alleen zo kunnen we het beste eindresultaat behalen. 

Brainstorm

Van idee naar resultaat

Ieder project start met een inventarisatie en een strategische sessie. Jij vertelt jouw ideeën, wij stellen kritische vragen en adviseren. Op basis van deze inzichten bepalen we realistische doelstellingen en een goede strategie. Tijdens het ‘bouwproces’ houden we natuurlijk in de gaten of de strategie nog goed aansluit bij het beoogde resultaat. Door onze werkwijze met deelopleveringen is tussendoor bijsturen altijd mogelijk. Ook na livegang kijken we hoe jouw website presteert en wat eventueel verbeterd kan worden.

Interesse?

Wil je een website die perfect past bij jouw organisatie en inspeelt op de behoeften van de doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00