Man op laptop bezoekt corporate website

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO): je kunt er niet buiten als je duurzaam online resultaat wilt boeken met je organisatie. Want: de zoekmachine, of Google, is hét startpunt van vrijwel iedere customer journey. Zoek je zelf een dienst of een product, dan weet je hoe dat gaat: eerst even googelen. Zelfs als je uiteindelijk de aankoop offline doet.

Hoge posities in Google resulteren in meer zichtbaarheid, meer kliks, meer traffic. Wat dat dan oplevert? Meer conversie. Wij realiseren hoge posities in Google op relevante zoekwoorden voor jouw website. Zo leiden we jouw doelgroep je sales funnel in.

SEO uitbesteden: optimaal rendement uit je budget

SEO uitbesteden aan Atlantis Creative is een goed idee als:

 • Wilt inzetten op de lange termijn en blijvend betere posities in Google en meer conversie wilt;
 • Je marketingbudget doelgericht wilt inzetten om de strijd aan te gaan met concurrenten.
seo

Dit doen we voor je

Bij ons kun je je SEO uitbesteden van a tot z. Je kunt een complete SEO strategie bij ons afnemen, maar bent ook van harte welkom als je diepgang zoekt op specifieke SEO diensten. Atlantis Creative biedt je:

 • Zoekwoorden-analyse;
 • Technische optimalisatie;
 • Content optimalisatie / SEO webteksten;
 • SEO Scan;
 • Linkbuilding;
 • Rapportages / monitoring.

Inzetten op alle SEO pijlers

Voor alle drie de pijlers van SEO, dus techniek, autoriteit en content, hebben we SEO specialisten in huis.

 • Onze specialisten in technische SEO zorgen ervoor dat aan de randvoorwaarden voor techniek van Google wordt voldaan. Want voor Google zijn snelheid en een soepele gebruikerservaring belangrijke factoren. Daarnaast wordt het crawlbudget voor jouw website effectief ingezet. Dat de website van je organisatie volledig voldoet aan de richtlijnen van Google merk je in de Googleposities.
 • Onze ‘autoritaire’ collega’s bouwen een natuurlijk linkprofiel voor de website op, waardoor de autoriteit van je website voor Google stijgt.
 • Verder ben je bij een content specialist van Atlantis Creative aan het juiste adres voor heldere teksten met de juiste keyword density, geschreven om zowel Google en als je doelgroep te verleiden.

Je SEO uitbesteden aan ons betekent dus: vanuit een heldere strategie inzetten op alle drie de SEO pijlers. En dat heeft resultaat: sterke posities in de zoekresultaten, meer traffic naar je website en meer bezoekers die klant worden.

seo rapportage

Wij hebben geen geheimen voor je

Resultaat, daar houden we dus van. Maar er is nog iets waar we van houden: transparantie.

We geven je graag inzicht in wat we doen, waarom we dat doen en hoe we het doen. Of je nu precies snapt hoe SEO werkt of juist weinig kaas hebt gegeten van SEO: je kunt ons al je vragen stellen. Vinden we alleen maar leuk.

We leggen je graag uit hoe de vork in de steel steekt en welke strategische stappen we nemen om je targets te gaan halen en je optimaal rendement te leveren.

En: je krijgt maandelijks rapporten. Je kunt dus zien waar je je marketingbudget in stopt en wat dat oplevert.

Via de rapporten heb je inzicht in:

 • je rankings en wijzigingen daarvan per periode
 • de gegevens uit Google Analytics
 • resultaten Google Ads campagnes
 • gegevens van social media kanalen als Facebook

Daarnaast overleggen we met je over de voortgang. We vertellen je exact wat we de afgelopen maand gedaan hebben en hoe we de komende maand willen aanvliegen.

Bijhouden en verbeteren

SEO is een puzzel waarbij alle stukjes precies moeten passen. Soms probeer je iets, maar blijkt het niet direct goed te passen. Dan gaan we net zolang verbeteren totdat het wel past. SEO is daarom altijd een traject van innovatie en iteratie over meerdere maanden. Daarbij monitoren we continu hoe Google reageert op onze werkzaamheden en of dat het juiste effect heeft. Tegelijkertijd houden we scherp in de gaten wat er op concurrerende websites gebeurt.

SEO uitbesteden? Wij zetten je bovenaan in Google

Wij helpen je aan topposities in Google op concurrende zoekwoorden. Neem gerust contact op voor een digitale kennismaking of strategische sessie.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00