Atlantis

Over ons

Atlantis Creative is een gezond eigenwijs en betrokken internetbureau. Al meer dan 20 jaar zijn we creatief en technisch partner voor websites op maat, webapplicaties, e-commerce platformen en online marketing campagnes.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Rotterdam en dient voornamelijk als ontmoetingsplek. Wij werken namelijk zeer succesvol remote. Als één hecht team focussen we op dátgene waar we goed in zijn: het helpen van organisaties bij digitaal transformeren en online groeien.

We werken met en voor diverse ambitieuze organisaties door heel Nederland, van watersport webshops tot distributeurs van beveiligingsoplossingen en zorginstellingen.

Wat kun je van ons verwachten?

  1. Maatwerk

    Samen vertalen we jouw doelstellingen naar passende digitale oplossingen. Als het simpel kan, maken we het niet ingewikkeld. Bieden conventionele oplossingen niet wat we zoeken? Dan realiseren we jouw online ambitie met maatwerk.

  2. Persoonlijk betrokken

    Persoonlijk contact. Korte lijntjes. Flexibiliteit. Onze werkwijze klinkt cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Een goed resultaat vraagt om betrokkenheid en een nauwe samenwerking. Daarnaast kun je rekenen op heldere communicatie via directe lijnen.

  3. Gezond eigenwijs

    We voeren niet klakkeloos uit wat je van ons vraagt, maar verdiepen ons in jouw ideeën en geven tegengas waar nodig. Je kunt van ons duidelijke taal en een eerlijk advies verwachten. Gezond eigenwijs noemen we dat!

Muurschildering

Werkwijze

We zien jou graag als partner, want samen komen we tot het beste resultaat. Een persoonlijke klik, wederzijds vertrouwen en transparantie zijn de belangrijkste ingrediënten voor een langdurige relatie. Verwacht daarnaast meer dan alleen de uitvoering van jouw wensen. We denken kritisch mee vanaf het prille idee tot aan de oplevering en verder.

lees meer

Meer weten of kennismaken?

Op zoek naar een strategische partner voor een website op maat, e-commerce platform, webapplicatie of online marketing? Neem dan telefonisch contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek via Zoom of Teams.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00