Ecommerce shop

E-commerce platformen

Bezoekers een optimale winkelervaring in jouw webshop bieden? Daar helpen wij graag bij. We ontwikkelen altijd vanuit de gedachte ‘doelgroep eerst’ en zorgen voor een effectief bereik van de doelgroep. Een aansluiting met een extern systeem of real time voorraad informatie met een fysieke winkel? Voor ons geen probleem.

Ecommerce mobile

Een doordachte strategie voor het beste resultaat

Ieder project start met een strategische sessie waarin we kritische vragen stellen en doelen bepalen. Deze input, onze expertise én onderzoek vormen de basis van een doordachte strategie. Want met een markt- en concurrentieanalyse wordt in kaart gebracht waar de kansen liggen en een zoekwoordanalyse laat zien wat de behoeften zijn van jouw toekomstige klanten. De structuur van de webshop wordt hier vervolgens op aangepast voor een optimale vindbaarheid en gebruikservaring. Het resultaat is een webshop waarmee de concurrentie online verslagen kan worden.

Maatwerkoplossing

Maatwerkoplossing

Wij zijn de ideale partner als het gaat om complexe vraagstukken, zoals een offline-online integratie. We kunnen met vrijwel ieder boekhoudpakket of klantencentrum koppelen. Dat voorkomt niet alleen het dubbel invoeren van gegevens, maar maakt ook voorraadbeheer een stuk gemakkelijker.

Een professionele webshop op maat?

Een webshop laten bouwen die zorgt voor meer omzet? Neem vrijblijvend contact met mij op en we bekijken hoe jij online kunt groeien.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00