Ecommerce shop

E-commerce platformen

Bezoekers een optimale winkelervaring in jouw webshop bieden? Daar helpen wij graag bij. We ontwikkelen altijd vanuit de gedachte ‘doelgroep eerst’ en zorgen voor een effectief bereik van de doelgroep. Een aansluiting met een extern systeem of real time voorraad informatie met een fysieke winkel? Voor ons geen probleem.

Ecommerce mobile

Een doordachte strategie voor het beste resultaat

Ieder project start met een strategische sessie waarin we kritische vragen stellen en doelen bepalen. Deze input, onze expertise én onderzoek vormen de basis van een doordachte strategie. Want met een markt- en concurrentieanalyse wordt in kaart gebracht waar de kansen liggen en een zoekwoordanalyse laat zien wat de behoeften zijn van jouw toekomstige klanten. De structuur van de webshop wordt hier vervolgens op aangepast voor een optimale vindbaarheid en gebruikservaring. Het resultaat is een webshop waarmee de concurrentie online verslagen kan worden.

Maatwerkoplossing

Maatwerkoplossing

Wij zijn de ideale partner als het gaat om complexe vraagstukken, zoals een offline-online integratie. We kunnen met vrijwel ieder boekhoudpakket of klantencentrum koppelen. Dat voorkomt niet alleen het dubbel invoeren van gegevens, maar maakt ook voorraadbeheer een stuk gemakkelijker.

Stijgende pijl die omzetgroei visualiseert dankzij het uitbesteden van seo

Hoger in Google dan de concurrentie

De webshops die wij bouwen hebben een goede technische werking, mooi uiterlijk én hoge positie binnen de zoekresultaten van onder meer Google. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) geven we jouw site een vliegende start, zodat er al snel omzet behaald kan worden. We zorgen niet alleen voor de perfecte structuur, maar ook voor technische optimalisaties die nodig zijn om hoog te scoren in de zoekmachines. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee je producten kan verrijken voor een goede vindbaarheid.
 
Na oplevering wordt de gezondheid van je webshop continu gemonitord. Eventuele verbeterpunten geven we aan of voeren we direct zelf door. Daarnaast tracken we de posities van jouw producten en die van de concurrenten. Je ontvangt maandelijks een rapportage met de resultaten zodat je precies weet hoe het ervoor staat. Met behulp van onder meer de juiste content en linkbuilding helpen we je graag met het veroveren van de hoogste posities. Aanvullend kunnen we ook andere online marketing diensten, zoals SEA en social media marketing, inzetten om nog meer conversies en omzet te genereren. 
 

Een professionele webshop op maat?

Een webshop laten bouwen die zorgt voor meer omzet? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een digitale strategische sessie waarin we bekijken hoe jij online kunt groeien.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00