ouderenzorg website

Hét internetbureau voor zorginstellingen

Het zorglandschap verandert snel, ingrijpend en met de nodige uitdagingen. Bij internetbureau Atlantis Creative beschikken wij over ruime kennis en ervaring in de zorg om doelstellingen te vertalen naar passende oplossingen. Vanuit een weloverwogen strategie helpen wij zorginstellingen met het optimaal bedienen van hun doelgroepen, werving van nieuwe medewerkers en versterken van de merkidentiteit.

zorgwebsites-mockup

Jarenlange ervaring in de zorg

Internetbureau Atlantis Creative heeft sinds de oprichting in 1997 ruime ervaring opgedaan in de zorgsector. Met ouderenzorginstellingen als Pieter van Foreest, Frankelandgroep, Magentazorg en Marente werken we al jaren succesvol samen. We weten wat er speelt in de sector en kijken natuurlijk naar de unieke eigenschappen van iedere zorgorganisatie.

Doelgroepen optimaal bedienen

Zorginstellingen hebben met verschillende doelgroepen te maken, zoals bestaande of potentiële cliënten, mantelzorgers, medewerkers en verwijzers. Die moeten allemaal worden voorzien in hun (informatie)behoefte. Wij realiseren altijd slimme maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van de doelgroepen. Dit doen we via co-creatie sessies met experts binnen jouw en onze organisatie. Want via samenwerking bereik je het beste resultaat!

meer over onze werkwijze

tablet-marente

Corporate website

Hoe kunnen we onze doelgroepen online optimaal bedienen? Een vraagstuk dat bij veel zorginstellingen speelt en waar wij wel raad mee weten. Ieder project start met een uitgebreide inventarisatie en strategische sessie. Op basis van jullie ideeën en onze ervaring en inzichten zetten we de strategie uit. Het resultaat is een doelgerichte navigatie en overzichtelijke informatiestructuur, zodat websitebezoekers eenvoudig en snel vinden wat ze zoeken. Voor een nog betere ervaring implementeren we ook functionaliteiten als een voorlees-, chat- of WhatsApp-functie.

Benieuwd naar resultaten in de praktijk? Bekijk dan Frankelandgroep, Marente en Magentazorg.

frankelandgroep werkenbij

Werken-bij website

Is het invullen van vacatures ook voor jouw zorginstelling een uitdaging? Een werken-bij website is dan een must. Met een aparte website gericht op het vinden van nieuw talent vereenvoudig je het recruitmentproces en versterk je het werkgeversimago. Daarnaast ligt de focus op één doelgroep, die je gericht kan aanspreken. Bovendien is het scheiden van corporate- en arbeidscommunicatie beter voor de SEO-waarde.

Voor onze klanten in de zorg maakten we naast de corporate ook een werken-bij website. Bekijk bijvoorbeeld werken bij Marente of de cases over werken bij Frankelandgroep of werken bij Magentazorg. Visueel passen deze websites geheel binnen de huisstijl, maar hebben ze net een andere look-and-feel dan de corporate website. Voornamelijk omdat ze een andere doelgroep bedienen. Onze werken-bij websites bevatten alle functionaliteiten en koppelingen om effectief nieuwe medewerkers te werven, zoals integratie met Google for Jobs en een ATS. Daarnaast is er alle ruimte om de organisatie als aantrekkelijke werkgever te presenteren.

recruitment-api-koppelingen

Softwarekoppelingen

Onze developers zijn bedreven in het koppelen van HR- en recruitmentsystemen, ook wel ATS (Applicant Tracking System) genoemd. We hebben API-koppelingen gerealiseerd met recruitmentsystemen als Bullhorn Connexys, Visma | Raet EasyCruit, Carerix en HROffice.

Slim gebruik van koppelingen helpt onze klanten veel tijd te besparen. Vacatures verschijnen vanuit het systeem geautomatiseerd op de website en sollicitaties worden andersom weer direct doorgezet naar het HR-systeem. Dat werkt voor de HR-afdeling ook prettig.

Totaalpakket aan diensten

Eén bureau voor het realiseren van jouw online ambities? Wij hebben alles in huis om je te ontzorgen en kunnen een totaaloplossing bieden. Natuurlijk verzorgen we strategie, design, development en webhosting. Maar ook voor contentcreatie en online marketing of een campagne ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfs offline kunnen we je uitstekend van dienst zijn.

Op zoek naar een internetbureau met ervaring in de zorg?

Met onze jarenlange ervaring in de zorg, strategische inzichten, creatieve talenten en technische vaardigheden zijn wij hét internetbureau voor zorginstellingen.

Wil je online groeien? Neem contact met mij op voor het inplannen van een digitale kennismaking of strategische sessie.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00