Werken bij Frankelandgroep
Frankelandgroep logo

Werken bij Frankelandgroep: hier zit je goed!

De Frankelandgroep biedt een uitgebreid aanbod van zorg aan ouderen in Schiedam en Vlaardingen. Medewerkers en vrijwilligers werken met opgestroopte mouwen én het hart op de juiste plek. De organisatie zet zich in voor een fantastische werkomgeving, waarin iedereen het beste van zichzelf geeft voor de bewoners en cliënten.

En dit werkt! De Frankelandgroep wordt door haar medewerkers in het Beste Werkgevers onderzoek van Effectory steevast hoog beoordeeld en de organistatie scoort bijzonder laag op ziekteverzuim. Dat zorgde al meerdere keren voor een eerste plaats op de landelijke toplijsten.

  • arbeidsmarktcommunicatie
  • API koppeling HR Office
Werken bij website Frankelandgroep

Meer dan werving

In een werken-bij website is een goede presentatie van de organisatie minstens net zo belangrijk als het aanbod van vacatures. Daarom inventariseerden we in de strategische fase samen met de Frankelandgroep wat hen tot een unieke werkgever maakt en hoe je dat vertaalt naar een aantrekkelijke propositie voor kandidaten.

In arbeidmarktscommunicatie is het belangrijk eerlijk en realistisch te zijn. Je wilt kandidaten niet alleen binnenhalen, maar ook vasthouden. Daarom is er in de secties 'jouw mogelijkheden' en ‘leer ons kennen’ volop ruimte voor informatie, echte verhalen en initiatieven om geheel afgestemd op de doelgroep een goed beeld te geven van het werk en de sfeer. Door de zorgvuldige mix van informatie staat alles in verbinding om kandidaten op een natuurlijke manier te laten ontdekken.

Aan de vacatures wordt veel aandacht geschonken. Iedere vacature heeft een passende foto, heldere informatie inclusief het salaris en de tekst wordt optimaal op de kandidaat geschreven. Dit betekent zo vlot mogelijk taalgebruik en zo weinig mogelijk clichés. Daarnaast worden de organisatie en pluspunten kort uitgelicht en geeft de video een sfeerbeeld van de organisatie. De knop om te solliciteren is altijd in beeld. Is de drempel voor solliciteren toch te hoog? Dan is kennismaken via de contact knop een laagdrempelig en vrijblijvend alternatief.

Werken bij website Frankelandgroep vacatures

Techniek zorgt voor gemak

Natuurlijk is de de recruitmentsite mobile first ontwikkeld en vind je er alle actuele vacatures, die via een API-koppeling met recruitmentsysteem HR Office worden geplaatst. De afdeling P&O werkt met de software waaraan ze gewend zijn. Om het beheer volledig centraal te houden, komen de sollicitaties andersom ook via de koppeling weer binnen in het recruitmentsysteem.

Het compacte filter in voor de vacatures zorgt dat kandidaten eenvoudig kunnen vinden wat bij hen past. Als er even geen passende vacatures zijn, kan een kandidaat zich via de jobalert, die we op maat ontwikkelden, aanmelden voor updates in de mailbox.

Verder zorgen we dat de website gezien wordt en scoort in de zoekmachines. Een voorbeeld: ruim voor de livegang van Google for Jobs in Nederland was de site hierop al volledig ingericht. We monitoren voortdurend hoe de website het doet en waar we kansen zien tot optimalisatie in techniek en content. De website bestaat inmiddels enkele jaren en heeft in de herfst van 2022 een grote update gekregen, zowel visueel als inhoudelijk om weer helemaal aan te sluiten op de ontwikkelingen binnen de organisatie en arbeidsmarkt.

Werken bij website Frankelandgroep campagne

“Vanaf de eerste kennismaking hadden we een goede klik met het team van Atlantis Creative. De verfrissende ideeën, goede voorbereiding en creatieve inzichten maakten het voor ons makkelijk om de samenwerking te starten. Daarnaast wordt de bedrijfscultuur van Atlantis Creative gekenmerkt door betrokkenheid, een realistische aanpak en het consequent nakomen van afspraken. Dit zijn punten die ons enorm aanspreken.

We hebben inmiddels diverse projecten samen naar volle tevredenheid doorlopen, zoals een nieuwe corporate website en werken-bij website. Atlantis Creative heeft een koppeling met het recruitmentsysteem HR Office gerealiseerd, veel maatwerkoplossingen ontwikkeld en zelfs onze nieuwe huisstijl ontworpen. Dat Atlantis Creative maatwerkoplossingen levert, zagen we vooraf als een mogelijk minpunt. Het tegendeel is echter waar. Het biedt een enorme flexibiliteit en draagt bij aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en dienstverlening. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over onze samenwerking.”

Els Nauta, directeur zorg Frankeland, Jacobs Gasthuis en Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep

De toekomst

Over het algemeen lukt het de Frankelandgroep goed om vacatures snel te vervullen, een vrij unieke positie binnen de (ouderen)zorg. Het is duidelijk dat ze het als organisatie goed doen en daarin zijn hun medewerkers en vrijwilligers van groot belang. Wij vinden het mooi dat we die goede sfeer van teamwork mochten vertalen naar een dynamische werken-bij website.

Bezoek website

Highlights

  • Maatwerk CMS en vacature alerts
  • Databasekoppeling HR Office
  • Integratie Google for Jobs
  • Landingspagina’s doelgroepen
  • Content marketing
  • Integratie campagnes

Ook een onderscheidende werken-bij website?

Wij helpen jou graag met succesvolle arbeidsmarktcommunicatie en het werven van collega's. Neem gerust contact met mij op voor het inplannen van een digitale kennismaking of strategische sessie.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00