Man op laptop bezoekt corporate website

Corporate websites

In dit digitale tijdperk is de eerste kennismaking met een organisatie vaak online. Daarom is een professionele corporate website die de identiteit van je bedrijf weergeeft een must. Wij ontwikkelen corporate websites op maat, zodat ze naadloos aansluiten op de organisatie, activiteiten en doelgroep(en). Dit doen we met onze eigen mix van strategie, design, techniek en online marketing.

Corporate website als digitale gezicht van je bedrijf

Eenvoudig gesteld is een corporate website een organisatie- of bedrijfssite. Het is regelmatig een van de eerste communicatiemiddelen die (potentiële) klanten zien en daarmee jouw digitale visitekaartje. De corporate website zegt veel over de organisatie: wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en wat je product of dienst is. Binnen enkele seconden bepalen nieuwe bezoekers of ze op jouw website blijven of niet. Daarom telt de eerste indruk. De site moet goed en snel werken, matchen met de bedrijfsfilosofie en huisstijl en de doelgroep(en) aanspreken en informeren.

succes

Je business optimaal online vertegenwoordigen

Wij ontwikkelen al meer dan 20 jaar corporate websites voor uiteenlopende organisaties. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we precies aan welke eisen een goede bedrijfssite voldoet. We hebben er een uitgebreid blogitem over geschreven. Samen zorgen we voor maximaal resultaat voor je organisatie. De mogelijkheden zijn onbegrensd wanneer je een corporate website op maat laat maken.

strategie

Hoe we te werk gaan

Ieder project start met een inventarisatie en een strategische sessie. Jij vertelt jouw ideeën, wij stellen kritische vragen en adviseren. Op basis van deze inzichten bepalen we realistische doelstellingen en een goede strategie. Tijdens het ‘bouwproces’ houden we natuurlijk in de gaten of de strategie nog goed aansluit bij het beoogde resultaat. Door onze werkwijze met deelopleveringen is tussendoor bijsturen altijd mogelijk. Ook na livegang kijken we hoe jouw website presteert en wat eventueel verbeterd kan worden. 

meer over onze werkwijze

seo

Vliegende start met zoekmachineoptimalisatie

Wanneer je een nieuwe corporate website hebt, wil je natuurlijk dat deze goed gevonden wordt in Google en Bing. Daarom zijn onze sites technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines en bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina kan verbeteren. Bovendien wordt een SEO-specialist al in het strategische stadium betrokken bij de ontwikkeling van je site. 

meer over zoekmachineoptimalisatie

Een corporate website laten maken door Atlantis Creative betekent:

  • Goed doordachte strategie
  • Ontwikkeld vanuit de gedachte ‘doelgroep eerst’
  • Optimale balans tussen branding en conversie
  • Focus op het eindresultaat
  • Eenvoudig beheersysteem met veel vrijheid
  • Goed vindbaar in zoekmachines

Samen online resultaat behalen?

Niemand kan meer om de ontwikkeling van het internet heen. Het is belangrijker dan ooit om als organisatie de merkidentiteit en ambities online uit te dragen via een professionele corporate website. Wij helpen je daar graag bij. Neem gerust contact op voor een digitale kennismaking of strategische sessie.

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00