vrouw is op laptop bezig met online marketing

Je eigen online marketingafdeling voor de kosten van een parttimer

Online marketing kan een enorme bijdrage leveren aan de groei van jouw organisatie. Een goed doordachte strategie is dan essentieel. Digital marketing doe je er niet zomaar even bij; het vergt tijd, kennis en aandacht. Als externe marketingafdeling helpen wij jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Strategie, de basis van iedere online marketingcampagne

Internet marketing is geen doel op zich, maar een manier om de concurrentie te verslaan. Een succesvolle inzet begint met een doordachte strategie. Wanneer helder is wat jij voor ogen hebt, formuleren we concrete doelstellingen en maken we een effectief stappenplan. Met het opzetten van de campagne zijn we er natuurlijk nog niet. Online marketing is een repeterend proces van uitdenken, inrichten en optimaliseren.

Waarom je een team nodig hebt

Het vakgebied bestaat uit verschillende disciplines, zoals zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine-adverteren en social media marketing. Het meeste succes behaal je door te combineren en dat vraagt om veel specifieke kennis. Online volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Het is niet realistisch dat één medewerker alle expertise heeft. Voor een goede uitvoering heb je eigenlijk een team nodig met minimaal een strateeg, iemand die de techniek van de website kan verbeteren en online marketeers met een specialisatie in een van de disciplines.

Onze oplossing

Er zijn twee manieren om alle kennis in huis te halen: een eigen online marketingafdeling inrichten met gespecialiseerde medewerkers óf de online marketing uitbesteden. De laatste optie is goedkoper én effectiever. Wij zijn als externe specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten uit de ervaringen die we dagelijks opdoen bij andere opdrachtgevers wat wel en wat niet werkt. Je kunt beschikken over een team van experts, maar dan voor de kosten van een parttimer.

De voordelen

  1. De beste resultaten door de inzet van een ervaren en gemotiveerd team
  2. Lage kosten
  3. Kennisdeling en inzicht in resultaten
  4. Geen langdurige contracten

Wat kun je van ons verwachten?

Betrokkenheid, transparantie en een kritische blik. We denken altijd mee en durven onze mening te geven. Want alleen met eerlijk advies komen we tot het beste eindresultaat. Regelmatig persoonlijk contact vinden we belangrijk, net als korte lijnen in de communicatie. Bovendien ontvang je maandelijks een overzichtelijke, transparante rapportage. Zo ben je altijd op de hoogte.

Online marketing uitbesteden?

Vanuit ons kantoor in Rotterdam helpen we met het realiseren van jouw ambities. We nemen alles uit handen met ons online marketing abonnement. Neem gerust contact met mij op voor een digitale kennismaking of een strategische sessie via Zoom of Teams. 

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00