Grizz Energy Gum
Grizz Energy Gum

Webshop op maat voor een energie boost

Het nieuwe merk ‘GRIZZ Energy Gum’ heeft als missie om iedereen die het nodig heeft extra alert en energiek te maken. Hoe ze dat doen? Met energy gum die snel en langdurig een flinke oppepper geeft. Ze vroegen ons om een gebruiksvriendelijke en doelgroepgerichte webshop op maat te maken. Flink wat kauwgommetjes verder mag het resultaat er zijn!

  • internationale webshop
  • Mollie koppeling
  • online marketing
grizz webshop mobile

Meerdere doelgroepen aanspreken

GRIZZ Energy Gum is ideaal voor sporters en gamers die hun prestaties willen verbeteren en voor festivalgangers die langer willen dansen. Maar ook piloten met een jetlag en mensen met een drukke werkdag hebben baat bij deze kauwbare oppepper. Om de verschillende doelgroepen aan te spreken hebben we specifieke pagina’s gemaakt met daarop voor hen relevante content.

Daarnaast is de webshop niet alleen gericht op consumenten, maar ook op zakelijke gebruikers. Bedrijven kunnen op rekening bestellen en op de B2B-pagina een formulier invullen bij interesse in een samenwerking. 

De krachtige, moderne huisstijl past bij het merk en de verschillende doelgroepen en sluit mooi aan bij de verpakking van de kauwgom. Voor optimale gebruiksvriendelijkheid is de algehele vormgeving vooral clean en overzichtelijk. Verder garandeert het mobile first ontwerp bestelgemak.

grizz webshop tablet theme page

Gebruiksvriendelijk CMS met tal van mogelijkheden

De webshop maakt gebruik van het Wave e-commerce platform. Dit meertalige CMS (content management systeem) is gemakkelijk aan te passen op iedere klantwens. Bovendien zijn er koppelingen mogelijk met andere applicaties, zoals in dit geval met het betaalplatform Mollie. Omdat zowel de bestellingen als betalingen en facturatie in Wave plaatsvinden kunnen bestaande klanten eenvoudig een herhaalbestelling doen in hun eigen account. Zelfs het versturen van een creditnota is in Wave beschikbaar.

Nieuwe EU-regels voor webshops, wij zijn er klaar voor

Voor webshops is het sinds kort verplicht om de bedragen inclusief BTW op basis van het juiste land te tonen en af te rekenen. Bovendien dient er per land een BTW-aangifte te worden gedaan. De GRIZZ Energy Gum webshop voldoet aan al deze nieuwe eisen: Op basis van een landkeuze worden de juiste bedragen getoond. En dankzij een mooie exportfunctie in het CMS is het doen van de aangifte een kleinigheid.

grizz webshop home desktop

Hoe zorgen we voor succes?

Het opleveren van een webshop is uiteraard een moment om te vieren. Maar eigenlijk begint het avontuur om GRIZZ online op de kaart te zetten nu pas. En omdat een goede voorbereiding het halve werk is, zijn we net als voor het bouwproces weer gaan zitten voor strategische sessies. Het resultaat? Een online marketing plan waarmee we de komende maanden aan de slag kunnen. De meeste werkzaamheden voert GRIZZ zelf uit. Wij hebben een ondersteunende en adviserende rol en monitoren de resultaten continu. Zo kunnen we tijdig bijsturen indien nodig.

Er staan diverse campagnes gepland voor de verschillende fasen van de customer journey. Denk aan Google Display advertenties voor het creëren van merkbekendheid en SEO voor de zoekfase. Ook wordt er gebruikgemaakt van influencer marketing. De resultaten hiervan zijn dankzij specifieke kortingscodes direct meetbaar binnen de webshop.

Bezoek webshop

Highlights

  • Maatwerk internationale webshop met CMS (Laravel)
  • Koppeling Mollie
  • Strategie & online marketing ondersteuning

Ook een maatwerk webshop?

Net als GRIZZ energy gum een hoogwaardige webshop laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Dennis Kranendonk

010 - 292 17 00